Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Největší držák nároďáku Roman Červenka: Doma si hýčká silikonovou miss Machovou

Roman Červenka s manželkou Veronikou
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 17 fotografií
Soukromí

Hokejista Roman Červenka (38) je stálicí českého národního týmu. Několikanásobný kapitán je nejen důležitou oporou hokejové reprezentace, ale také milujícím manželem a otcem. Mistr světa z roku 2010 našel štěstí v náručí v České Miss World 2010 Veroniky Machové (33), se kterou vychovává syna Denise (11). Ta si po porodu nechala udělat nová prsa, se kterými je moc spokojená, jak řekla Blesku.

Hokejista Roman Červenka zaznamenal v utkání proti Norsku jubilejní dvoustý zápas v v dresu národního týmu. V historii českého hokeje dosáhli této mety pouze dva další hokejisté – obránce Petr Čáslava (201 utkání) a rekordman David Výborný (219 utkání). Osmatřicetiletý kapitán české reprezentace hraje mistrovství světa už pojedenácté, z toho počtvrté v roli kapitána. Mistr světa z roku 2010 byl také na čtyřech olympijských hrách.

Tyto úspěchy jdou ruku v ruce se stabilním zázemím, které mu poskytuje dlouholetá partnerka Veronika Machová Červenka, za svobodna Machová. Červenka se s půvabnou modelkou a tehdy dvacetiletou rodačkou z Rokycan dal dohromady krátce poté, co získala titul Česká Miss World. Dvojice se do sobe bláznivě zamilovala, přičemž Veronika rychle otěhotněla a v prosinci roku 2012 slavnému útočníkovi porodila syna Denise.

Žhavé silikony

S koncem roku 2014 se Veronika rozhodla, že si nechá udělat nová prsa. Pro plastiku se rozhodla poté, co rychle shodila poporodní kila, což se podepsalo na vzhledu jejího poprsí. Z povadlých dvojek si tak nechala udělat dokonalé a přirozeně vypadající trojky. "Jsem moc spokojená, mám to přirozené, že by to nikdo nepoznal," svěřila se webu Blesk spokojená Veronika v době, kdy měla dva týdny po zákroku.

Utajená svatba i kořeny v Rusku

O několik měsíců později následovala tajná svatba v romantickém hotelu za Prahou. Na obřadu byla přítomna jen rodina a nejbližší přátelé. Veroničina maminka pochází z ruského Volgogradu, a tak bývalá miss mohla využít svoji plynulou ruštinu i během Romanovy štace v ruské KHL, ať už v Omsku, či Petrohradu. Dvojice spolu žila i v kanadském městě Calgary.

V roce 2016 se manželé přestěhovali do Švýcarska, kde dodnes žijí spokojený rodinný život. Přestože se Veronika modelingu již nevěnuje a soustředí se zejména na péči o syna a domácnost, zálibu našla také v korejské kosmetice a stylingu. Před studiem Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy se totiž vyučila krejčovou, tudíž má k módě velmi blízko.

Ze syna hokejista nebude

Co se týká jejich jedenáctiletého syna Denise, v otcových šlépějích s velkou pravděpodobností nepůjde. Přestože měl zpočátku podobné ambice jako jeho úspěšný tatínek, nakonec se vydal na dráhu profesionálního tanečníka. „Chvíli na hokej chodil, ale viděl jsem, že to není úplně sport pro něj. Chyběla mu vášeň, kterou jsem měl při hokeji já. A pak ho chytl tanec,“ řekl v rozhovoru pro iDNES Premium jeho hrdý otec Roman s tím, že jeho syn miluje breakdance a velmi si užívá pozornost lidí. "Vždycky byl takový showman, čím víc lidí se na něj dívalo, tím byl radši. To tedy netuším, po kom to má," dodala legenda českého hokeje.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy